Prizreni, ndër vendet në Ballkan që duhet t’i vizitoni gjatë vitit 2017

Ballkani mund të jetë destinacioni i juaj për pushimet e vitit 2017.

Lajme

18/12/2016 22:34

Udhëtimin mund ta nisini përmes Kroacisë dhe Malit të Zi, si dy vende që ofrojnë bregdetin mahnitës, rrugët me kalldrëm dhe kështjellat e vjetra që kanë shumë histori brenda vetes.

Kështu shkruan revista Vogue, duke thënë se këto vende janë vetëm fillimi i eksplorimit tuaj në rajonin e Ballkanit.

Më poshtë janë gjashtë destinacione në Ballkan që sipas Vogue duhet t’i keni parasysh në vitin 2017, ndër to është edhe Prizreni.

Ohri, Maqedoni
00-holding-balkan-peninsula-travel-guide
Prizreni, Kosovë
Image result for dokufest Prizren

Beogradi, Serbi
Image result for beogradi

Transilvania, Rumani
Image result for transylvania

Himara, Shqipëri
Image may contain: sky, tree, cloud, outdoor and nature

Bosnja dhe Hercegovina
Image result for bosnja dhe hercegovina