Pritet rregullimi i “rrugës së rrezikshme” (Video)

Ka disa muaj që rruga Prishtinë-Ferizaj, saktësisht në lagjen Veternik, është shembur dhe ende nuk është rregulluar.

Lajme

12/08/2015 21:46

Komuna e Prishtinës ka filluar sanimin e këtij problemi para dy javësh, mirëpo punimet ende nuk kanë përfunduar, raporton Tribuna Channel.

Drejtori i infrastrukturës në komunën e Prishtinës Hysen Durmishi, ka thënë se pritet që shpejt të evitohet kjo shembje, mirëpo nuk ka dhënë një afat të caktuar kohor.

YouTube player