Prishtinë, rrënohen pengesat në rrugën buzë hekurudhës

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka njoftuar për largimin e pengesave për përfundimin e rrugës Ekrem Rexha. 

Lajme

14/08/2014 20:31

Kjo rrugë lidh rrethrrotullimin përfundi lagjes Arbëria me një pjesë të ndërtesave në këtë lagje, por edhe me rrugën për Fushë Kosovë dhe magjistralen Prishtinë – Mitrovicë.

Me anë të një postimi në Facebook, Ahmeti ka shkruar se këto punime janë bllokuar me vite, mirëpo sot Komuna ka arritur t’i heqë pengesat.

Ahmeti ka përgëzuar edhe drejtorët e tij, Hysen Durmishi dhe Visar Berisha për hapat që kanë ndërmarrë në këtë drejtim.