Prishtinasi blen pesë vetura nga auto-salloni dhe zhduket, mbetet 82 mijë euro borxh

Një personi në autosallon në Prishtinë, iu shkaktua dëm prej 82 mijë eurosh nga një i dyshuar. Policia tregon se ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se ne auto sallonin e tij, një i dyshuar mashkull kosovar, i ka blerë 5 vetura për të cilat 82,000 € nuk i ka paguar ende. Në lidhje me rastin…

Lajme

09/12/2022 10:30

Një personi në autosallon në Prishtinë, iu shkaktua dëm prej 82 mijë eurosh nga një i dyshuar.

Policia tregon se ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se ne auto sallonin e tij, një i dyshuar mashkull kosovar, i ka blerë 5 vetura për të cilat 82,000 € nuk i ka paguar ende.

Në lidhje me rastin është konsultuar prokurori i shtetit.

Rasti është në procedurë hetimore nga njësitë kompetente. /Lajmi.net/