Prishtina vatër e COVID-19, gati 200 raste të reja brenda 24 orëve

Situatë alarmante me numrin e rasteve të reja me koronavirus po paraqitet në Kosovë.

Lajme

30/10/2020 15:08

Vetëm në 24 orët e fundit në vendin tonë, janë konfirmuar 418 raste të reja me COVID-19, shkruan lajmi.net.

Situatë shumë shqetësuese mbetet në kryeqytet, ku për 24 orët janë regjistruar gati 200 raste të reja.

Njoftimi i plotë mbi komunat:

Rastet pozitive janë nga komuna Prishtinë 188 raste, komuna Gjakovë 32 raste, komuna Fushë Kosovë 31 raste, komuna Podujevë 28 raste, komuna Gjilan 27 raste, komuna Pejë 18 raste, komuna Deçan 16 raste, komuna Prizren 13 raste, komuna Suharekë 12 raste, komuna Lipjan 10 raste, komuna Drenas 7 raste, komuna Obiliq 7 raste, komuna Klinë 6 raste, komuna Shtime 5 raste, komuna Graçanicë 4 raste, komuna Ferizaj 3 raste, komuna Vushtrri 3 raste, komuna Kamenicë 2 raste, komuna Malishevë 2 raste, komuna Rahovec 2 raste dhe me nga një rast komunat Skenderaj dhe Viti. /Lajmi.net/