Të Infektuar: 41.299

Të Shëruar: 26.453

Të Vdekur: 1.062

Prishtina sërish numër rekord të rasteve, këto janë komunat tjera të prekura

15:07 | 22 Nentor 2020

10 pacientë kanë vdekur dhe 707 raste të reja me Covid-19 janë konfirmuar në 24 orët e fundit në vendin tonë.

Sërish komuna e Prishtinës ka raportuar numrin më të madh të rasteve.

Këto janë rastet nëpër komuna.

Rastet pozitive janë nga komuna Prishtinë 380 raste, Ferizaj 43 raste, Fushë-Kosovë 41 raste, Mitrovicë 40 raste, Gjakovë 29 raste, Lipjan 26 raste, Vushtrri 25 raste, Podujevë 17 raste, Drenas 13 raste, Gjilan 13 raste, Prizren 13 raste, Pejë 12 raste, Skenderaj 9 raste, Obiliq 8 raste, Malishevë 7 raste, Hani i Elezit 4 raste, Klinë 4 raste, Shtime 4 raste, Deçan 3 raste, Kamenicë 3 raste, Kaçanik 3 raste, Suharekë 3 raste, Viti 2 raste, Dragash 1 rast, Graçanicë 1 rast, Junik 1 rast, Rahovec 1 rast, Zubin-Potok 1 rast. /Lajmi.net/