Prishet miqësia e ish-banoreve të BBVK-ës

E kaluara e ka dëshmuar që në formate reality, po aq, në mos më interesant se çka ka ndodhur para kamerave është ajo që pason përtej tyre. Sezoni i parë i Big Brother VIP Kosova pati një vlug ngjarjesh që çuan në krijimin e miqësive e dashurive. Ato janë duke kaluar testin jashtë. E një…

ShowBiz

26/03/2023 22:40

E kaluara e ka dëshmuar që në formate reality, po aq, në mos më interesant se çka ka ndodhur para kamerave është ajo që pason përtej tyre.

Sezoni i parë i Big Brother VIP Kosova pati një vlug ngjarjesh që çuan në krijimin e miqësive e dashurive.

Ato janë duke kaluar testin jashtë.

E një prej këtyre miqësive duket të mos e ketë pasur jetën e gjatë.

Fjala është për shoqërinë mes Mbresës dhe Melisës të cilat duket të mos jenë shoqe të ngushta sikur brenda shtëpisë.

Detajet ua sjell materiali i mëposhtëm i rubrikës ‘E vërtetë, e pavërtetë’.

YouTube player