Princ Leka takon kryetarin e fiseve të fundit indiane të Amazonës

8:28 | 19 Maj 2019

Princ Leka Zogu dhe princesha Elja kanë pasur një takim të rrallë në Bruksel, këto ditë.

Siç e tregon vetë Princ Leka, “gjatë vizitës sonë në Bruksel kemi patur kënaqësine të takojmë Cacique Raoni të Amazonës, kryetari i fiseve të fundit indiane.

Gjatë vizitës së tij në Europë ai po zhvillon takime të njëpasnjeshme me kryetare shtetesh per te perfunduar kete fushate sensibilizimi ne takimin me Papa Franceskun, ne mbrojtje te mjedisit dhe te pyjeve amazoniane qe rrezikohen seriozisht te shkaterrohen nga duart e perfituesve!

Perpjekjet e tij titanike jane nje frymezim qe duhet te na beje te ndergjegjshem si shoqeri per pasurite qe na ka falur natyra dhe dashurine e respektin qe duhet te tregojme ndaj saj,” përfundon Princi./syri.net.