Prezantuesit reagojnë ndaj tërmetit

Një tërmet prej 4.4 shkallësh goditi Kaliforninë jugore të hënën në mëngjes. Prezantuesit e KTLA-TV ishin në transmetim të drejtpërdrejt dhe reaguan shpejt për t'u mborjtur.