Presidentja vonohet në akademinë përkujtimore për akademik Stavilecin, pakënaqësi te të pranishmit

Presidentja Atifete Jahjaga ka shkaktuar pakënaqësi te të pranishmit që ndodheshin në Akademinë Përkujtimore kushtuar akademikut Esat Stavileci.

Lajme

17/08/2015 11:16

Lajmi.net, mëson se presidentja Jahjaga është vonuar për rreth 15 minuta, duke bërë që Akademia të mos filloj në orën 10:00 siç ishte paraparë, por rreth orës 10 e 15 mitura.

Kjo vonesë e presidentes, dhe mos fillimi me kohë i Akademisë, ka shkaktuar pakënaqësi te të pranishmit, gjë që vërehej në reagimet dhe komentet e tyre. /lajmi.net