Presidentja sot në Novobërdë, Kaçanik e Han të Elezit

Në kuadër të vizitave nëpër komunat e Kosovës, presidentja e vendit, Atifete Jahjaga edhe sot vazhdon me vizitat e saj.

Lajme

28/01/2016 07:46

Si zakonisht, presidentja do të shoqërohet nga drejtuesit e Odës Ekonomike të Kosovës, Odës Ekonomike Amerikane dhe Odës Ekonomike Gjermane.

Komunat që presin vizitë nga Jahjaga, janë Komuna e Novobërdës, e Kaçanikut dhe e Hanit të Elezit.