Premierligë – nuk ka raste të reja me koronavirus

Asnjë rast i ri me koronavirus nuk është shënuar në Premierligë.

Sport

06/06/2020 23:52

1195 anëtarë të Premierligës janë nënshtruar në testet për koronavirus, dhe për fat të mirë, asnjë nga ta nuk ka rezultuar pozitiv, transmeton lajmi.net.

Në mesin e të testuarve ka pasur lojtarë të skuadrave si dhe anëtarë të stafit.

Premierliga ka kryer në total 6274 teste për Covid-19, me 13 pozitive deri më tani dhe 6261 negative.

Testet e para të kryera më 17-18 maj tregonin gjashtë raste pozitive. Që atëherë, numri më i lartë me pozitiv ishte tre.

Me këtë tempo, Premierliga është në rrugë të mirë për të rinisur sezonin sipas planeve. /Lajmi.net/