Pranverë “ndryshe”, në Dragash bie borë

Kanë filluar reshjet e borës në fshatrat e komunës së Dragashit, mbrëmjen e së hënës. Gjatë ditës së mërkurë në këtë komunë pritet të ketë temperatura nën zero. Dragashi është prej komunave më malorë të Kosovës derisa bora në shumë raste mbetet deri në qershor. Ndryshe, gjatë ditës së sotme në disa komuna ka pasur…

Lajme

27/03/2023 22:22

Kanë filluar reshjet e borës në fshatrat e komunës së Dragashit, mbrëmjen e së hënës.

Gjatë ditës së mërkurë në këtë komunë pritet të ketë temperatura nën zero.

Dragashi është prej komunave më malorë të Kosovës derisa bora në shumë raste mbetet deri në qershor.

Ndryshe, gjatë ditës së sotme në disa komuna ka pasur stuhi të forta të pasura me reshje shiu dhe breshëri.