Pozita e Kosovës në renditjen e re të FIFA-s

Kosova nuk ka lëvizur fare në renditjen e FIFA-s nga muaji i kaluar.

Sport

20/11/2016 10:33

Shtëpia e futbollit botëror do ta publikojë listën e muajit të fundit më 24 nëntor.

Skuadra e Albert Bunjakit vazhdon të mbetet në pozitën e 164, përkundër humbjes nga Turqia me rezultat 2:0, në ndeshjen e zhvilluar në Antalya javën e kaluar.

Pak mbi të gjendet Maqedonia.

Parashikoni ndeshje të futbollit dhe fitoni dhjetëra shpërblime, duke përfshirë një iPhone 7 dhe Samsung Galaxy S6.