Pozicionet që çiftet duhet t’i praktikojnë kur janë me grip

Ndoshta gjëja e fundit që preferoni ta bëni përgjatë kohës kur jeni me grip është të nxeheni.

Lifestyle

04/12/2018 19:27

Sidoqoftë, marrëdhënia seksuale është diçka që duhet marrë në konsideratë; njerëzit që përformojnë akte seksuale dy herë në javë prodhojnë më shumë anti-trupa për të parandaluar sëmundjet, transmeton lajmi.net.

Ftohjet dhe gripi janë infeksione virale, kështu që “ato transmetohen përmes pështymës dhe frymës”, thotë Felice Gersh, MD, një obstetër-gjinekologe.

“Çdo gjë që mund të bëni në shtrat për të shmangur kontaktin mes gojës tuaj do të parandalonte transmetimin e sëmundjes,” thotë ajo.

Ndërsa disa pozicione ballë për ballë janë jashtë mundësive dhe puthja është jashtë diskutimit, ka shumë pozicione që krijojnë kënaqësi, e që mund të gëzoni ende.

– Pozicioni “lugë”

– Pozicioni doggy

– Pozicioni gërshërë

– Seksi oral. /Lajmi.net/