Portugalia fiton Danimarkën

Portugalia ka fituar me rezultat 1-0 ndaj Danimarkës.

Sport

08/10/2015 22:40

Loja ka qenë e barazpeshuar, me portugezët që shfrytëzuan rastin më të mirë të ndeshjes.

Moutinho me një goditje nga distanca i ka komplikuar punët Danimarkës dhe i ka dhënë shpresë Shqipërisë, e cila humbi nga Serbia.