Politikani dhe deputeti francez bëhet shtetas i Kosovës, Thaçi e dekoron

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka dekoruar politikanin francez, Joachim Son Forget, me Medaljen Presidenciale Jubilare të Dhjetëvjetorit të Pavarësisë.

Lajme

28/06/2018 12:51

Thaçi ka thënë se Forget është dekoruar për kontributin e dhënë në promovimin e Kosovës dhe mbështetjen e tij.

Po ashtu Thaçi me anë të një postimi në Facebook, ka njoftuar se atij i ka dërzuar dhe shtetësinë e Koosvës.

“Kosova çdo ditë e më shumë po e zgjeron rrjetin e miqve në mbarë botën dhe politikani francez, Joachim Son Forget, tanimë është edhe kosovari më i ri. Atij mbrëmë ia dorëzova edhe nënshtetësinë e Republikës së Kosovës”, ka shkruar Thaçi./Lajmi.net/