Policja shqiptare abuzon me gjobën dhe ikën me vrap (Video)

Një vajzë në Tiranë ishte duke pritur për një vend parkimi në rrugë, kur policja Brunilda Ballgjini i ka vendosur gjobë, me arsyetimin se kishte ndaluar në rrugë, në kundërshtim me rregullat e qarkullimit.

Lajme

28/04/2016 10:48

Por në fletën e gjobës, ajo ka shkruar që drejtuesi i mjetit nuk ishte prezent. Kur vajza e gjobitur pa këtë gënjeshtër të shkruar te gjoba, menjëherë nxorri celularin duke i kërkuar llogarinë polices që largohej me shpejtësi, e ndërgjegjshme se kishte gabuar.

YouTube player