Policia publikon pamjet e të dyshuarve që rrahën Parim Ollurin, kërkon ndihmë për identfikimin e tyre

Referuar rastit Lëndim trupor, që ka ndodhur me datën 16.08.2017, në rrugën "Bajram Bahtiri" ne Prishtine, Policia e Kosovës pas zgjerimit të rrethit të hetimit ka arrit të siguroj xhirime dhe imazhe ku shihen tre persona të cilët dyshohet të kenë mare pjesë në rastin e sulmit ndaj gazetarit Parim Olluri. Referuar rastit Lëndim trupor, që ka ndodhur me datën 16.08.2017, në rrugën "Bajram Bahtiri" ne Prishtine,  Policia e Kosovës pas zgjerimit të rrethit të hetimit ka arrit të siguroj xhirime dhe imazhe ku shihen tre persona të cilët dyshohet të kenë mare pjesë në rastin e sulmit ndaj gazetarit Parim Olluri.

Lajme

07/11/2017 14:10

Në bashkëpunim me prokurorinë përkatëse po  kërkojmë përkrahjen e  qytetarëve për identifikimin e personave të dyshuar.

Andaj të gjithë ata që kanë informacion lidhur me personat e dyshuar  dhe vendndodhjen e tyre i lusim që informacionet e tilla përmes numrit 192, t’ia kalojnë policisë ashtu që të mundësohet kapja e tyre.

download-7 download-6 download-5 download-4 download-3 download-2 download-1 download