Të Infektuar: 10419

Të Shëruar: 6058

Të Vdekur: 341

Policia nuk i la dy autobusë të shkojnë në Beograd

23:03 | 5 Shkurt 2015

Autobusë të bllokua me migrantë që nuk lejohen të kalojnë në Serbi

Pas miratimit të Rezolutës në Kuvendin e Kosovës për parandalimin e migrimit ilegal, Policia e Kosovës ka filluar të veprojë në kufi, duke ndalur dy autobusë.

(E plotësuar) Nga gjashtë autobusë të bllokuar në Merdare, që sonte janë nisur nga Prishtina për në Beograd me migrantë që ia mësyjnë vendeve të BE-së ilegalisht, policia ka ktyehr mbrapshtë dy nga këta autobusë për mungesë të licencave përkatëse.

_______________________________________________________________________________

Si njoftoi Indeksonline, Policia e Kosovës sonte nuk i kanë lënë të kalojnë në Merdare gjashtë autobusë me kosovarë.

Një qytetar që gjendet në Merdare i ka thënë Indeksonline se Policia i ka parkuar autobusët në terminal dhe nuk po i lë të kalojnë në territorin serb.