Policia në kërkim të tre të burgosurve që u arratisën nga burgu në Tenesi përmes gypit të ajrit

Autoritetet po kërkojnë për tre të burgosur që u arratisën nga një burg në verilindje të Tenesit të premten në mëngjes, sipas Zyrës së Sherifit të Qarkut Sullivan.

Bota

07/02/2022 14:32

“Të tre kërkohen me akuzat e arratisjes”, tha zyra e sherifit, duke identifikuar tre burrat si Tobias W. Carr, Johnny S. Brown dhe Timothy A. Sarver.

Burrat u arratisën nga burgu i qarkut Sullivan përmes një hapjeje ajri në çati, i tha policia degës së CNN WCYB, shkruan CNN.

Të dielën, autoritetet thanë se besonin se burrat ishin në Virxhinia jugperëndimore pranë qytetit të Pulaski dhe mund të udhëtonin me një kamion të bardhë Chevrolet.

Sipas zyrës së sherifit, ofrohet një shpërblim prej shtatë mijë e 500 dollarësh për informacionin që çon në arrestimin e secilit burrë.

Byroja e Hetimit në Tenesi dhe Shërbimi i Marshallëve të ShBA-së po ndihmojnë me hetimin.