Policia në Britani trajnohen në rast të sulmeve terroriste (Video)

Oficerë të armatosur  dhe të maskuar në Britani, po trajnohen për gjuajtje dhe të eliminojnë çdo kërcënim nëse terroristë të armatosur do të sulmojnë.

Bota

02/12/2015 09:40

Oficerët do të shkojnë shumë më larg që të kapin terroristët edhe nëse kjo nënkupton që viktimat të mos trajtohen por që të ndiqen kryesit e veprave terroriste shkruan TheMirror, transmeton lajmi.net.

Taktikat shënojnë një ndryshim nga teknikat e kaluara, ku gjuajtësit ishin të izoluar deri sa të fillonin negociatat./lajmi.net.

YouTube player