Policia konfiskon armë në Mazgit

Operacioni policor ka përfshirë bastisjen e gjashtë lokacioneve të ndryshme në atë zonë me ç’rast policia ka arritur të gjejë dhe konfiskojë një pushkë automatike, AK47, një pushkë gjuetie, prodhim rus, tri revole të tipit C-Zastava të kalibrave të ndryshëm...

Lajme

20/03/2014 16:05

Njësia rajonale për hetimin e krimeve në Prishtinë, në kuadër të punës së tyre për parandalimin e krimit, si dhe dokumentimin e veprimtarisë kriminale të autorëve të veprave penale të vrasjes si dhe të mbajtjes në pronësi, në kontroll dhe posedim të paautorizuar të armëve, sot ka ndërmarrë një operacion të gjerë bastisjeje në fshatin Mazgit të Obiliqit.

Ky operacion policor ka përfshirë bastisjen e gjashtë lokacioneve të ndryshme në atë zonë me ç’rast policia ka arritur të gjejë dhe konfiskojë një pushkë automatike, AK47, një pushkë gjuetie, prodhim rus, tri revole të tipit C – Zastava të kalibrave të ndryshëm, pesë karikatorë të armëve të ndryshme, këllëf për revole si dhe gjashtëdhjetetetë copë municion të kalibrave të ndryshëm, etj.

“Aktualisht hetuesit policorë janë duke punuar për të sqaruar rrethanat eventuale të ndërlidhjes së mundshme të këtyre armëve veçanërisht me një rast të vrasjes së ndodhur kohë më parë në rajonin e Prishtinës”, njofton Policia e Kosovës.

“Pas gjetjes së këtyre armëve dhe municioneve, policia ka shoqëruar në stacionin policor tre persona të dyshuar. Pas intervistimit si dhe përfundimit të proceduarve të nevojshme të hetimit policor, me rekomandimin e prokurorit, ata janë liruar në procedurë të rregullt”, thuhet në komunikatën e Policisë.