Policia e Maqedonisë së Veriut jep detaje për arrestimit e ish reperit të njohur

Ish artisti i njohur Fero është ndaluar nga policia e Republikës së Maqedonisë së Veriut në pikën kufitare Bllacë. Para disa viteve ai ka pasur një akuzë në Maqedoninë e Veriut dhe gjatë hyrjes ilegalisht në Republikën e Maqedonisë së Veriut ai është ndaluar nga policia. Policia atje njoftoi se më datë 24.05.2024 në ora…

ShowBiz

25/05/2024 16:43

Ish artisti i njohur Fero është ndaluar nga policia e Republikës së Maqedonisë së Veriut në pikën kufitare Bllacë.

Para disa viteve ai ka pasur një akuzë në Maqedoninë e Veriut dhe gjatë hyrjes ilegalisht në Republikën e Maqedonisë së Veriut ai është ndaluar nga policia.

Policia atje njoftoi se më datë 24.05.2024 në ora 11:30 në pikën kufitare Bllacë e Poshtme, në hyrje të vendit, zyrtarët policorë ia kanë hequr lirinë F.S.(27) nga Stacioni i Policisë Kufitare vendkalimi dhe mbikëqyrja kufitare Bellanovcë.

I njëjti i është dorëzuar punonjësve të Policisë së Njësisë Kundër Krimit Ndërkufitar dhe Migracionit në Qendrën Rajonale për Çështje Kufitare-Veri për veprime të mëtejshme.