Policët e trafikut e bëjnë ndërkohë një sy gjumë…(Foto)

Dy policë trafiku të Kosovës si duket të lodhur nga puna në terren dhe dita me diell, kanë gjetur pak kohë edhe për një sy gjumë.

Lajme

23/04/2015 17:27

Policët që duken në fotografi janë kapur nga aparati i kameramanit të lajmi.net, Bujar Tërstena, në fshatin Mazgit që gjendet në dalje të Prishtinës në drejtim të Mitrovicës.

Edhe këta prej mishi e gjaku janë, u vije gjumi pa dashje!!!

11159548_10153216045380120_398121016608146210_n