Të Infektuar: 1052

Të Shëruar: 820

Të Vdekur: 30

Planeti që ju pëlqen më shumë zbulon kuptimin e jetës suaj

19:23 | 25 Qershor 2019

Çdo person në jetën e tij bën zgjedhje në bazë të karakterit, edukimit, besimeve, por edhe falë rregullimit të planetit.

Në të vërtetë tani është bërë e ditur se secili prej tyre, përmes fushës energjetike, formon disa reagime, emocionet e individëve, energjinë vitale… Çdo planet, pra, bazuar në pozicionin e tij në lidhje me Tokën, vepron në një frekuencë të ndryshme energjike, duke ndikuar në aspektin e karakterit në kurriz të tjetrit, transmeton Sovrani.

Është sikur secili prej nesh, në sajë të lidhjes së veçantë me një planet, nxjerr nga kjo idetë për zgjedhjet tona dhe mënyrën tonë të jetesës. Kjo është arsyeja pse ky test i mirë mund të zbulojë diçka më shumë për energjinë vitale të çdo personi dhe qëndrimet e tyre!

Jupiteri

Jupiteri është planeti i bujarisë, ndjeshmërisë, i aftësisë për të ndier dhe për të dhënë. Njerëzit që e zgjodhën atë kanë një mision të rëndësishëm. Ajo që është pikë referimi dhe subjekt  i aftë për të ndihmuar. Kjo është arsyeja pse energjia vitale që ata thithin nga ky planet i vë në fund të një rruge tokësore kozmike. Në fakt dimensioni tjetër do të jetë me një nivel më të lartë shpirtëror!

Marsi

Ky planet sundon mbi forcën, vendosmërinë dhe pasionin që keni vënë në jetë. Kjo është arsyeja pse personi që e zgjodhi atë është një person energjia jetësore e të cilit është e drejtuar drejt bërjes, konkretizimit dhe angazhimit të vazhdueshëm. Në fakt, dhurata e këtyre njerëzve është të ndryshojnë gjendjen e gjërave, të bëjnë kthesa të rëndësishme dhe të vështira. Pra, ajo që kurrë nuk duhet të dështojë është aftësia për të mos u kapur në zonën tuaj të rehatisë dhe të dorëzoni armët tuaja!

Mërkuri

Mërkuri zgjidhet nga ata subjekte me intuitë të fortë, që kuptojnë shpejt faktet dhe situatat e papritura, ata që janë pothuajse unik. Në fakt, energjia vitale e këtij planeti, më i vogli dhe më i afërti me diellin, është shpejtësia. Kjo është arsyeja pse njerëzit që ndihen të afërt me të nuk duhet të nënvlerësojnë intuitat e tyre dhe çfarë mund të quhet tërheqës. Sepse është burimi më i çmuar i tyre!

Neptuni

Planeti më misterioz, por edhe më interesant. Shoqërues i trupit dhe mendjes, si për arsyet dhe për emocionet. Kjo është arsyeja pse ata që e zgjodhën atë janë njerëz që nuk janë të lehtë për t’u kuptuar, të prirur ndaj ëndrrave dhe fantazisë, të së kaluarës, por edhe të së ardhmes. Subjektet me energji jetësore të pafundme, me kusht që të mësojnë të menaxhojnë me mençuri më të madhe dhe pa dashur të humbasin potencialin e tyre.

Saturni

Një planet unik i këtij lloji, sigurisht për tre unazat që e rrethojnë atë, të përbërë nga shkëmbi dhe akulli. Në fakt kjo vorbull bashkohet, lëshon energji vitale, fshin gënjeshtrën dhe ligësinë, duke lejuar njerëzit që e zgjedhin për t’i shërbyer atyre që ata duan. Ky është fati i tyre kryesor nga i cili ata do të marrin mundësi dhe qëllim në jetë.

Venusi

Venusi përfaqëson dashurinë dhe shkëlqen me një intensitet të krahasueshëm vetëm me atë të Hënës. Ai përfaqëson fantazinë, kreativitetin, lindjen. Kjo është arsyeja pse energjia që buron prej tij shprehet tek ata që e kanë zgjedhur atë për aftësinë e tyre për të krijuar, për të adoptuar zgjidhje inovative, për të thyer modelet e vjetra. Një përzierje e forcës dhe ëmbëlsisë që shprehet plotësisht kur personi ka gjetur vendin e tij ose saj brenda një familjeje dhe afeksionet e qëndrueshme.