Plagoset një polic shqiptar në Shkup

Është plagosur një pjesëtar i njësitit policor “Alfa” në pjesën e vejtur të Shkupit. Bëhet e ditur se polici i plagosur është shqiptar. 

Lajme

08/11/2014 10:30

Në afërsi të Çarshisë së Vjetër tek parkingu është bllokuar qarkullimi nga forcat policore. Jozyrtarisht mësohet së është plagosur një polic. 

Raportohet se polici i plagosur është pjesëtar i njësitit Alfa dhe është shqiptar.  Njoftohet se arsyet e incidentit kanë të bëjnë me zënka private të policit me persona të tretë. /Alsat-M/