Personi i tretë i lënduar nga aksidenti në Gjilan arrin në QKUK

Ka arritur në QKUK edhe personi i tretë i lënduar në aksidentin e tmerrshëm sot në Gjilan.

Lajme

07/03/2019 17:11

Nga ky aksident i vdekur ka mbetur një 60 vjeçar, derisa bëhet fjalë për dhjetra të lënduar.

Lajmi.net është afër QKUK-së dhe do t’ju mbaj të informuar vazhdimisht. /Lajmi.net/