Personat që qëllojnë 9 nga 10 këto përgjigje, kanë IQ-në 151

22:42 | 11 Shkurt 2019

IQ-ja është determinues i zhdërvjelltësisë dhe shkathtësisë së mbijetesës së një individi.

Megjithëse ekzistojnë forma të caktuara, të vërtetuara shkencërisht, për matjen e inteligjencës, edhe pyetjet në të cilat keni përgjigje adekuate mund të jenë një tregues i inteligjencës suaj.

Në një testim të kryer së fundmi, ju do të sprovoheni me pyetje që ua nxisin memorien dhe njohuritë tuaja, transmeton lajmi.net.

Ndër pyetjet që mund të parashtrohen në këtë test përfshihen edhe ato për fushat shkencore të studimit.

Individualiteti është gjithnjë i rëndësishëm për një person me IQ të lartë. Ashtu siç thotë një thënie, “sa më shumë njerëz të shtoni në grup, aq më shumë do të bie niveli i inteligjencës”.

Sido që të jetë, testi është i realizuar në gjuhën angleze dhe mund të jetë më e lehtë për personat që e kuptojnë këtë gjuhë. Megjithatë, ju mund ta shfrytëzoni edhe platformën ‘Google Translate’ për përkthimin e fjalëve të panjohura për ju. /Lajmi.net/