Përqafimi i ngrohtë që Ergi dikur i kishte dhënë Tunës (Foto/Video)

Në momentet e tij të rëndësishme i ndjeri Ergi e kishte ndarë me ndjekësit e tij edhe një përqafim të ngrohtë.

ShowBiz

22/11/2016 10:48

Në foton e postuar shihet këngëtarja Tuna e cila e ka përkrahur atë dhe i ka dhënë përkrahje të vazhdueshme, shkruan lajmi.net

Vdekja e Ergit e ka tronditur edhe këngëtaren e cila ka nxjerrë më të mirën nga talenti i Ergi Dinit, për t’i treguar shqiptarëve se ai ishte ndër zërat më të bukur që kemi pasur.

Tuna ka shkruar djalë emocionuese në Instagram pasi morri vesh për vdekjene  tij ndërsa ne ua kujtojmë momentin e përqafimit të ngrohtë që dikur i dhuronte ‘rebelit’ të saj./lajmi.net

https://www.instagram.com/p/BNF4X35jEC1/