Përpos Topit të Artë, fituesi do të fitojë një dhuratë unike luksoze

15:48 | 29 Nentor 2021

Për herë të parë në historinë e çmimit, fituesit të ardhshëm të Topit të Artë do t’i jepet gjithashtu një orë ‘Purnell’ e krijuar ekskluzivisht për këtë rast, duke festuar partneritetin midis trofeut dhe markës së orëve.

Krijuar në vitin 1956 nga revista France Football, Topi i Artë i jepet çdo vit lojtarit më të mirë të vitit nga një panel gazetarësh ndërkombëtarë.

Për vitin 2021, ngjarja ka bashkëpunuar me ‘Purnell’, një markë zvicerane Haute Horlogerie.

Gjatë mbrëmjes gala të Topit të Artë në Paris më 29 nëntor, France Football do t’i prezantojë fituesit të vitit 2021 dy modele unike Purnell të dizajnuara dhe të zhvilluara posaçërisht për këtë ngjarje.

Në një punëtori në Gjenevë, Eric Coudray, mjeshtri i orarit të markës, është një ekspert në njohuritë e forcave gravitacionale dhe ka krijuar dy orët ekskluzive për ngjarjen.

Çmimi i këtyre orëve ekskluzive mbetet konfidencial por megjithatë vlerësohet në disa qindra mijëra euro. /Lajmi.net/