Të Infektuar: 10419

Të Shëruar: 6058

Të Vdekur: 341

Përmbytje edhe në Kosovë (Foto&Video)

12:12 | 6 Shkurt 2015

Vala e vërshimeve në rajon që ka përmbytur zona të ndryshme të vendeve ballkanike, ka përfshirë të premten edhe Kosovën. Siu që po bie sot ka shkaktuar vërshime në disa qytete të Kosovës.

Nëpër rrjetet sociale kanë filluar të publikohen video dhe fotografi nga këto vërshime.

Deri tash janë parë vërshime në Han të Elezit e Suharekë.

Express sjell pamjet nga Suhareka dhe videon nga Hani i Elezit.

Vërshimet në Suharekë