Përleshje të anarkistëve dhe policisë në Athinë

Policia greke ka intervenuar në qendër të Athinës, pas sulmit që iu bë nga të ashtuquajturit anarkistë, transmeton portali grek Katimerini.

Bota

01/05/2018 18:10

Deri te përleshja erdhi kur anarkistët dolën nga protesta e 1 Majit dhe ikën në ndërtesën e universitetit për të sulmuar policinë.