Përkundër numrit të madh të tifozëve shqiptarë, francezët do të dominojnë në “Velordome”

17:13 | 15 Qershor 2016

Mijëra tifozë shqiptarë janë të pranishëm në Marsej sot, për ta përkrahur kombëtaren e Shqipërisë ndaj Francës.

Tifozët shqiptarë do të jenë të shumtë në numër në stadiumin “Velodrome”, për ta përkahur Shqipërinë ndaj Francës.

Por, përkundër kësaj, ata do të jenë në numër më të vogël se sa fansat francezë, njofton reporteri i UEFA-së për Shqipërinë, Tony Pandovsky.

Kujtojmë që “Stade Velodrome” ka një kapacitet prej 67 mijë ulësesh.

Parashikoni ndeshjet e EURO 2016 dhe fitoni dhjetëra shpërblime, duke përfshirë një iPhone 6S dhe Samsung Galaxy Note 4.