Të Infektuar: 1147

Të Shëruar: 874

Të Vdekur: 30

Periudha e izolimit ka ndikuar që Mario të reflektojë për jetën

14:46 | 7 Prill 2020

Pandemia e COVID-19 ka bërë që të gjithë ta shikojnë jetën nga një tjetër prizëm.

Për të evituar përhapjen e mëtejme të koronavirusit, shtetet kanë marrë masa mbrojtëse, duke këshilluar të gjithë të qëndrojnë në shtëpi të tyre, shkruan lajmi.net.

Këto rregulla duket se po i respekton në përpikmëri grimeri i famshëm shqiptar, Mario Dedivanovic.

Mario po qëndron në Nju Jork, ku së fundi është përhapur jashtëzakonisht shumë koronavirusi dhe ka viktima të shumta.

Grimeri bëri të ditur me anë të një postimi, se ai tash e 24 ditë po qëndron i mbyllur në shtëpi dhe kjo kohë ka ndikuar që ai të reflektojë mbi jetën.

“Dita 24. Unë kam menduar shumë dhe ndjej më shumë mirënjohje çdo ditë. Ky izolim dhe gjithçka që po ndodh në botë tani mund të shkaktojë frikë, ankth, stres, etj, por gjithashtu mund të bëjë që të kuptoni se sa e marrim si të mirëqenë çdo ditë. Si disa nga gjërat për të cilat jemi ankuar çdo ditë janë në të vërtetë luks dhe bekime. Si jemi mësuar dhe të konsiderojmë normale për të pasur të gjitha gjërat themelore si ushqim, ujë, strehim, shëndet, por miliona njerëz në mbarë botën nuk i kanë ato gjëra. Shpresoj që të gjithë të dalim nga kjo si njerëz më të mirë, më mirënjohës dhe më të vetëdijshëm për mënyrën se si ne jetojmë jetët tona. Definitivisht, unë patjetër që po. Më tregoni në komente se si po veproni dhe disa nga gjërat në jetë që i keni marrë si të mirëqena dhe tani jeni më falënderues”, ka shkruar ai. /Lajmi.net/

View this post on Instagram

Day 24. I’ve been thinking a lot about and feeling more gratitude everyday. This isolation and everything going on in the world right now can cause fear, anxiety, stress, etc but it can also make you realize how much we take for granted everyday. How some of the things we complained about everyday are actually luxuries and blessings. How we have become so accustomed and entitled to having all the basic things like food, water, shelter, health but millions of people around the world don’t have those things. I hope that we all come out of this better humans, more grateful and more thoughtful of how we live our lives. ❤️🙏🏻 I definitely will. Let me know in the comments how you’re doing and some of the things in life you’ve taken for granted and are now more thankful for? Xo ♥️

A post shared by MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario) on