Përgjigjet Arsenal (VIDEO)

Welbeck ka shënuar për Arsenalin, për të ngushtuar epërsinë në 2:1 ndaj Liverpoolit.

Sport

04/03/2017 19:45


Danny Welbeck Goal HD – Liverpool 2-1 Arsenal… by nammakudla

Parashikoni ndeshje të futbollit dhe fitoni dhjetëra shpërblime, duke përfshirë një iPhone 7 dhe Samsung Galaxy S6