Përfundojnë pa marrëveshje bisedimet për një armëpushim në Jemen

Negociatat për paqe për Jemenin përfunduan sot pa marrëveshje për një armëpushim dhe asnjë datë nuk është vendosur për bisedime të reja, njoftoi i dërguari i OKB-së.

Bota

19/06/2015 21:10

Një armëpushim në Jemen ka nevojë për më shumë bisedime, por mund të arrihet shumë shpejt”, deklaroi për shtypin i dërguari special i Kombeve të Bashkuara për këtë vend, nënsekretari i përgjithshëm, Ismail Ould Cheikh Ahmed.

Ai do të shkojë në Nju Jork për tu takuar me sekretarin e përgjithshëm të OKB-së, Ban Ki-Moon dhe do të kthehet menjëherë në rajon për të vazhduar përpjekjet për paqe.