Përfshihen nga zjarri orët e rrymës në një objekt banesor

Gjatë pasditës së djeshme u raportua se në rrethana të panjohura janë përfshirë nga zjarri orët e rrymës në një objekt banesor. Rasti ka ndodhur në një objekt banesor në qytetin e Fushë-Kosovës rreth orës 16:40 minuta. Sipas raportit policor në vendin e ngjarjes kanë dalë njesitë policore, zjarrëfikësit dhe zyrtarët e KEDS-it. Rasti nën…

Lajme

06/12/2023 09:31

Gjatë pasditës së djeshme u raportua se në rrethana të panjohura janë përfshirë nga zjarri orët e rrymës në një objekt banesor.

Rasti ka ndodhur në një objekt banesor në qytetin e Fushë-Kosovës rreth orës 16:40 minuta.

Sipas raportit policor në vendin e ngjarjes kanë dalë njesitë policore, zjarrëfikësit dhe zyrtarët e KEDS-it.

Rasti nën hetime./Lajmi.net/