Përbindëshi shfaqet në plazhin e liqenit! |FOTO|

Fotot e publikuara në Facebook u shpërndanë me shpejtësi të erës të kësaj bishe me gjatësi rreth 2 metra e cila ishte gjetur në brigjet e liqenit 'Rochdale' në Manchester, dhe shumë njerëz menduan se ishin duke parë një krijesë të lashtë që kishte dalur nga thellësia e liqenit.

Fun

04/08/2015 18:06

Fotot e publikuara në Facebook u shpërndanë me shpejtësi të erës të kësaj bishe me gjatësi rreth 2 metra e cila ishte gjetur në brigjet e liqenit ‘Rochdale’ në Manchester, dhe shumë njerëz menduan se ishin duke parë një krijesë të lashtë që kishte dalur nga thellësia e liqenit.

Por si duket në realitet ajo e cila përshtatet me këtë krijesë është se ajo është një ‘peshk heshtë’ por i një madhësie gjigande, por ata që e kanë parë atë pamje nuk besojnë. Dhëmbët e prehtë si thikë po e tmerrojnë secilin person që e sheh.
Kjo krijesë, fotot e së cilës janë shpërndarë me qindra herë ishte zbuluat nga 32 vjeçari Jonny Beckett i cili tha se ishte tmerruar kur kishte parë atë krijesë para tij, përderisa ishte duke shijuar një ecje romantike me të dashurën e tij, në brigjet e liqenit.

UNILADs Lake Monster Found Washed Up At Hollingworth Lake image

UNILADs Lake Monster Found Washed Up At Hollingworth Lake image

UNILADs Lake Monster Found Washed Up At Hollingworth Lake image