Për shkak të një automjeti të dyshimtë, evakuohet pjesa veriore e Londrës

Qindra njerëz janë evakuuar në pjesën veriore të Londrës për shkak të dyshimit të një automjeti, bëjnë të ditur mediat britanike.

Bota

24/11/2016 13:42

Siç bëhet e ditur janë evakuuar punëtorët nga zyrat e tyre si dhe është mbyllur edhe stacioni i metrosë.

Detaje rreth këtij rasti deri më tani nuk janë të ditura.