Për ditëlindjen e 80-të, Leze Qena takohet me kryeministrin Mustafa

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa priti sot aktoren e mirënjohur të Kosovës, Leze Qena, me rastin e 80 vjetorit të lindjes së saj.

Lajme

02/03/2015 17:50

Gjatë këtij takimi kryeministri Mustafa shprehu vlerësimin dhe konsideratat më të larta për punën, angazhimin dhe kontributin e jashtëzakonshëm që Leze Qena ka dhënë dhe po vazhdon të japë për artin dhe kulturën në Kosovë.

KM-1

Kryeministri çmoi rëndësinë që kanë për Kosovën vlerat kulmore artistike dhe kulturore të kultivuara nga Leze Qena dhe një plejadë e tërë artistësh kosovarë, me dekada të tëra.

Kryeministri Isa Mustafa dhe aktorja Leze Qena

Kryeministri Mustafa po ashtu theksoi angazhimin e mëtejshëm të Qeverisë së Kosovës për krijimin dhe avancimin e vazhdueshëm të kushteve të punës dhe të përkrahjes së gjithanshme për artistët dhe njerëzit e kulturës në Kosovë, njofton Zyra e Kryeministrit. (lajmi.net)