Për çfarë ceremonie është bërë gati Afrona në Meksikë? (FOTO)

A do të kthehen Afrona dhe Blero nga Meksika si një çift i martuar?

ShowBiz

06/02/2016 15:05

Afrona ka postuar një fotografi, ku ka treguar se po bëhet gati për një ceremoni.

Për çfarë ceremonie bëhet fjala nuk është bërë e ditur, por prej kur çifti kanë shkuar në këto pushime, po bëhet fjalë për një martesë të mundshme që mund të ndodhë atje.

Edhe komentet e shkruar në fotografinë e Afronës bëjnë të dyshojmë për këtë gjë./lajmi.net