Për 24 orë 11 të arrestuar në Kosovë

Policia e Kosovës përmes raportit të 24 orëshit për ngjarjet në Kosovë njofton se ka arrestuar 11 persona, ka shqiptuar 887 tiketa në trafik, 7 persona janë në mbajtje dhe 27 aksidente kanë ndodhur pa lëndime.

Lajme

20/11/2016 11:17