Pepe me Shqiponjë!

Mbrojtësi portugez Pepe e ka bërë shqiponjën me duar pas ndeshjes ndaj Shqipërisë.

Sport

08/09/2015 00:09

Pepe u takua me mbrojtësin e Kombëtares Shqiptare, Andi Lilan, dhe të dy bënë fotografi me duart e tyre të ngjitura në formë shqipnonje