Pellegrini më i rëndësishëm se paratë

Alvaro Negredo ka thënë se sinqeriteti i Manuel Pellegrinit është një prej arsyeve kryesore pse ai zgjodhi të transferohet në Manchester City, dhe jo fuqia financiare e klubit nga Etihad. Pellegrini erdhi nga Real Madrid në Villarreal në qershor 2009, në të njëjtën kohë kur sulmuesi Negredo u rikthye në klub nga Almeria. Reali e…

Sport

28/01/2014 15:50

Alvaro Negredo ka thënë se sinqeriteti i Manuel Pellegrinit është një prej arsyeve kryesore pse ai zgjodhi të transferohet në Manchester City, dhe jo fuqia financiare e klubit nga Etihad.

Pellegrini erdhi nga Real Madrid në Villarreal në qershor 2009, në të njëjtën kohë kur sulmuesi Negredo u rikthye në klub nga Almeria. Reali e shfrytëzoi opsionin për blerjen e sulmuesit pasi ai kishte kaluar një periudhë të suksesshme dyvjeçare në Mediterraneo Stadium.

Mirëpo, më pesë reprezentues para tij në Santiago Bernabeu, Negredo, i këshilluar nga Negredo lëvizi edhe njëherë tjetër duke shkuar tek Sevilla. Por, në verën e vitit të shkuar ata u bashkuan në Etihad.

“Ai nuk më bëri të kalojë përgatitjet në Real me shpresë se mund të paraqitem. Ai nuk fshihet nga takimet fytyrë me fytyrë dhe kjo është ajo që zhveshtorja kërkon nga një menaxher. Ai është një prej arsyeve pse jam këtu në City. Nuk ishte asnjëherë e vështirë të takohem sërish me të”, u shpreh Negredo për Daily Mail.