PDSH apelon për tejkalimin e krizës politike

Partia Demokratike Shqiptare (PDSH) po vazhdon ta mbështes marrëveshjen e 2 qershorit dhe 15 korrikut si dhe dialogun e grupeve punuese, për tejkalimin e krizës në Maqedoni, raporton lajmi.net.

Lajme

15/10/2015 14:50

 

“Apelojmë që sa më shpejtë të tejkalohen mosmarrëveshjet lidhur me Prokuroren Speciale dhe Këshillin e prokurorëve publik”.

“Njëkohësisht presim që me shumë seriozitet të vazhdojë dialogu për marrëdhëniet ndëretnike dhe për përshpejtimin e integrimit të vendit në NATO dhe BE”, thuhet në komunikatën e PDSH./lajmi.net