PDK njofton se do ta kërkojë shkarkimin e ministres Rozeta Hajdari

Deputetja e PDK-së, Blerta Deliu-Kodra, ka njoftuar se kjo parti do ta kërkojë shkarkimin e ministres Rozeta Hajdari, gjatë seancës e cila do të mbahet të enjten. Pas mbledhjes së Kryesisë, ajo tha se PDK pret që gjatë ditës së enjte ta kenë në rend dite edhe shkarkimin e saj. “Kjo është kërkesë e PDK-së…

Lajme

20/03/2023 13:17

Deputetja e PDK-së, Blerta Deliu-Kodra, ka njoftuar se kjo parti do ta kërkojë shkarkimin e ministres Rozeta Hajdari, gjatë seancës e cila do të mbahet të enjten.

Pas mbledhjes së Kryesisë, ajo tha se PDK pret që gjatë ditës së enjte ta kenë në rend dite edhe shkarkimin e saj.

“Kjo është kërkesë e PDK-së dhe presim që ta kemi në rend ditë për shkak të shkeljeve të njëpasnjëshme që ne i kemi identifikuar në Ministrinë e Industrisë”, tha Deliu-Kodra,