PDK: Kurti shkaktoi kaos në veri

Shefi i Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike të Kosovës, Abelard Tahiri, ka akuzuar kryeministrin, Albin Kurti se ka krijuar kaos në veri të vendit. Ai i kërkoi Kurtit që për çfarëdo zgjidhje atje të ketë një bashkërendim me aleatët ndërkombëtar dhe veçmas ShBA-në. “Është e rëndësishme që çdo hap që do të ndërmerret si për…

Lajme

05/06/2023 12:30

Shefi i Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike të Kosovës, Abelard Tahiri, ka akuzuar kryeministrin, Albin Kurti se ka krijuar kaos në veri të vendit.

Ai i kërkoi Kurtit që për çfarëdo zgjidhje atje të ketë një bashkërendim me aleatët ndërkombëtar dhe veçmas ShBA-në.

“Është e rëndësishme që çdo hap që do të ndërmerret si për organizim të zgjedhjeve të reja, të jetë në përputhje me ligjshmërinë dhe kushtetutshmërinë e vendit”, tha ai, pas mbledhjes së kryesisë së Kuvendit, ku u caktuan për të merkurën vazhdimi i seancës, si dhe dy seanca plenare të enjten.