PDK dhe LDK thërrasin për nesër konferencë për media

Dy partitë më të mëdha opozitare, Partia Demokratike dhe Lidhja Demokratike e Kosovës kanë thirrur për nesër konferencë për media. PDK do ta mbajë konferencën prej orës 11:15, kurse LDK ka ftuar konferencë prej orës 11:00. Ajo do të mbahet në selinë qendrore të kësaj partie. Mediat janë ftuar për t’i përcjellur këto konferenca.

Lajme

05/12/2023 23:33

Dy partitë më të mëdha opozitare, Partia Demokratike dhe Lidhja Demokratike e Kosovës kanë thirrur për nesër konferencë për media.

PDK do ta mbajë konferencën prej orës 11:15, kurse LDK ka ftuar konferencë prej orës 11:00. Ajo do të mbahet në selinë qendrore të kësaj partie.

Mediat janë ftuar për t’i përcjellur këto konferenca.