Pas leximit të dytë, Kuvendi i Kosovës miraton Ligjin për Trepçën

1:33 | 8 Tetor 2016

Gjatë ditës së sotme, në Kuvendin e Kosovës, është votuar për Ligjin e Trepçës, ndërsa tashmë edhe pse me vonesë është miratuar ligji në fjalë.

Ligji për Trepçën pas leximit të dytë është miratuar nga deputetët e Kuvendit të Kosovës.

Ligji në leximin e parë kaloj me 82 vota pra, dhe 12 abstenime. /Lajmi.net/